در روزهایی که مجبور به سفر هستید، ممکن است فراموش کنید گوشی خود را در خانه شارژ کنید. یک باتری قابل حمل یا پاوربانک می تواند نجات دهنده شما باشد. پاوربانک خود را از کشو خود بیرون می آورید، آن را در کیف خود می اندازید و بیرون می روید. همانطور که روی صندلی خود می نشینید، پاور بانک خود را بیرون می آورید. و آن موقع است که متوجه می شوید فراموش کرده اید کابل شارژ را با خود ببرید. در این شرایط به خوبی به بهتر بودن پاور بانک وایرلس پی می برید.
مرکز باتری با توجه به تجربه چندین ساله خود در خصوص فروش پاوربانک مقایسه ای بین پاور بانک وایرلس و پاوربانک USB (سیمی) انجام داده و در آخر بهترین پاوربانک ها را معرفی کرده است.
پاور بانک وایرلس چگونه کار می کند؟
از آنجایی که افراد بیشتری از پیشرفت تکنولوژی مانند شارژ بی سیم آگاه هستند، لوازم الکترونیکی مصرفی به سمت عصر وایرلس حرکت کرده اند. مدل جدیدی از گوشی که توسط برندهای بزرگ منتشر شده است شارژ بی سیم را فعال کرده است. پیدا کردن پاوربانک های وایرلس نیز مانند شارژرهای وایرلس آسان شده است.
شارژ وایرلس Qi چیست؟
شارژ بی سیم Qi فناوری خاصی است که امکان انتقال انرژی بی سیم را از طریق اصل القایی فراهم می کند.
از سال 2020، بیش از 500 شرکت دستگاه های تلفن همراه مانند اپل و سامسونگ از آن زمان این فناوری را برای دستگاه های خود به کار گرفته اند. این بدان معنی است که جدیدترین محصولات الکترونیکی شما از این شرکت ها احتمالاً می توانند به صورت بی سیم شارژ شوند. چقدر فوق العاده!
سیستم وایرلس Qi چگونه کار میکند؟
مایل به یادگیری در مورد علم پشت آن هستید؟ در اینجا یک تفکیک ساده وجود دارد:
- شارژرهای بی سیم دارای سیم پیچ هایی در پایه شارژ هستند.
- هنگامی که دستگاه روشن می شود، یک جریان متناوب (AC) از سیم پیچ ها عبور می کند و یک میدان مغناطیسی ایجاد می کند.
- هنگامی که تلفن شما روی پایه شارژ قرار می گیرد، این میدان مغناطیسی سپس AC را تحریک می کند تا در تلفن شما ایجاد شود، که به جریان مستقیم تبدیل می شود که باتری را شارژ می کند.
یک پاوربانک بی سیم مانند یک شارژر وایرلس، گوشی شما را بدون سیم ورودی شارژ می کند. پاور بانک وایرلس با سیم پیچ های شارژ برای تولید انرژی و یک باتری برای ذخیره انرژی تعبیه شده است. این بیشتر شبیه یک شارژر وایرلس قابل حمل در حال حرکت است.
پاوربانکهای بیسیم در بین مسافران، افراد تجاری یا سلفیگیران معمولی محبوب هستند. داشتن یک پاوربانک برای اضافه کردن شارژ به گوشی شما در زمانی که پریز پیدا نمی کنید عالی است.
مزایا و معایب پاوربانک وایرلس چیست؟
مهمترین مزیت پاوربانک های وایرلس این است که نیازی به کابل ندارید. بدون درگاه خروجی دیگر، بنابراین نیازی به کابل نیست. همچنین می توانید از یک پاوربانک بی سیم برای شارژ گوشی های مختلف بدون محدودیت در نوع پورت و کابل استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که دنیای بی سیم یک روند است. دن ریچیو، معاون ارشد مهندسی سخت افزار اپل گفت که آینده بی سیم است، بهتر است شروع به انطباق با آن کنید.
با این حال، مشکلات هنوز وجود دارد.
معایب پاوربانک وایرلس: تحرک محدود
شاید ناامید کننده ترین جنبه پاوربانک های وایرلس این است که حرکت شما را محدود می کنند. برخلاف پاوربانک سیمی، که در آن شما به سادگی گوشی خود را به برق وصل میکنید و مانند معمول از آن استفاده میکنید، تلفن شما باید بالای یک پاوربانک بیسیم قابل حمل قرار گیرد یا در کنار کیف خود قرار گیرد. و اگر تلفن شما بدون اینکه متوجه شوید تماس خود را از دست بدهد، گوشی شما شارژ نمی شود.
کسانی که تجربه کار با شارژرهای وایرلس را دارند به خوبی میدانند که تنظیم صحیح گوشی خود با یک شارژر بیسیم با تماس با آن قطع می شود. و وقتی یک ساعت بعد متوجه میشوید که شارژ قطع شده است، چقدر آزاردهنده است.
بنابراین احتمالاً باید پاوربانک وایرلس و موبایل خود را همیشه محکم در کنار هم نگه دارید تا شارژ شود.
وقتی به پاور بانک نیاز دارید ممکن است شارژ نداشته باشد
پاور بانک ها، چه با سیم و چه بی سیم، به ندرت در صورت نیاز آماده می شوند.
از آنجایی که بیشتر مردم روزانه از پاوربانک استفاده نمی کنند، ممکن است هفته ها در کمد باشند. سپس، زمانی که در نهایت نیاز به استفاده از یکی از آنها دارید، شارژ کافی برای تامین شارژ گوشی وجود ندارد و معمولاً تا زمانی که با پاوربانک بیرون نروید متوجه این موضوع نمی شوید.
یا بدتر از آن، اگر پاوربانک برای مدت طولانی بدون استفاده بماند، بیفایده میشود، زیرا در صورت عدم شارژ مکرر، طول عمر باتریها کاهش مییابد.
ذخیره سازی
باتری های قابل حمل نیز مشکل حجیم بودن دارند، چیزی که پاوربانک های سیمی و بی سیم را به طور یکسان درگیر می کند. آنها راحتی برق را در حین حرکت اضافه می کنند اما فضای زیادی را در جیب یا کیف شما اشغال می کنند.
خوشبختانه، این معایب به این معنی نیست که شما باید از خرید یک پاوربانک وایرلس چشم پوشی کنید. این امکان وجود دارد که یک پاوربانک بی سیم پیدا کنید که بدون ایجاد مزاحمت تمام نیازهای شما را برآورده کند.
راهنمای انتخاب پاور بانک وایرلس مناسب
قابل حمل بودن
اگر یک پاوربانک وایرلس به راحتی قابل حمل نیست، نیازهای ویژه را کنار گذاشته ایم، پس استفاده از آن چه فایده ای دارد؟ بنابراین شما می خواهید به اندازه پاوربانک نگاه کنید.
هرچه پاوربانک کوچکتر باشد، همراه داشتن آن آسان تر خواهد بود. به این فکر کنید که چگونه قصد دارید این پاوربانک را حمل کنید. قبل از اینکه ناخوشایند شود چقدر فضا می تواند اشغال کند؟
یک پاور بانک کوچکتر ظرفیت کمتری دارد، درست است؟ از نظر فنی، این درست است. اما، پاوربانک ها از نظر اندازه نیز متفاوت هستند، حتی آنها ظرفیت مشابهی دارند.
انعطاف پذیری
انتخاب یک پاوربانک بیسیم انعطافپذیر شما را از سردردهای زیادی در جاده نجات میدهد. می توانید دستگاه های خود را بدون نگرانی در مورد نحوه قرارگیری گوشی خود شارژ کنید.
و راه حل پاوربانک های بی سیم مغناطیسی است. با آهنرباهای تعبیه شده در داخل پاوربانک و موبایل (یا قاب گوشی)، گوشی خود را به بسته باتری نزدیک کنید، و آنها فقط به صورت مغناطیسی متصل و تراز می شوند و شارژ شروع می شود.
معرفی بهترین پاور بانک های وایرلس مرکز باتری:
با همه مزایا و معایب اگر به دنبال پاوربانک وایرلس هستید. ما بهترین پاوربانک های چندکاره وایرلس را به شما معرفی خواهیم کرد. که مستقیما می توانید از مرکز باتری خرید کنید.
پاوربانک وایرلس 10000 گرین مدل Monaco-MC GNMGMPB10KCYN
این پاوربانک وایرلس یکی از بهترین انتخاب های شما می تواند باشد زیرا علاوه بر خروجی وایرلس داری خروجی لایتینگ، usb و تایپ سی نی هست. یعنی شما شارژر وایرلس و سیمی را همزمان دارید. که بهترین انتخاب براب شما می تواتد باشد.
پاورربانک وایرلس سنیور مدل SeniorKF 18WPD با ظرفیت 10000 میلی آمپر
پاوربانک سنیور نیز یک مدل معروف پاوربانک وایرلس است که به خوبی می تواند نیازهای شما را برطرف کند.